Rebarborový koláč

Pokud máte rádi kombinaci sladkého a slaného jako já, tak určitě nezapomeňte na tento recept.

Co budete potřebovat ?

Postup

Umyjeme a oloupeme rebarboru. Nakrájíme jí na plátky/kostky. V misce si smícháme ingredience na koláč a vytvoříme hladké těsto, které vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto poklademe plátky/kostky rebarbory a posypeme drobenkou.

Plech nebo koláčovou formu dáme péct do trouby při teplotě cca 180 stupňů celsia na cca 25-30 minut.

Příspěvek vytvořen 64

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek